Sunday, May 14, 2023

KO MOŽE UPISATI KURS RADIESTEZIJE

 

Šta ćete dobiti, naučiti kroz ova dva smera kurseva RADIESTEZIJE?

Radiestezista je zanat, profesija.

1.Radiestezija- geobiologija naučićete da koristiti visak i L-antene u otkrivanju štetnih zračenja u stanu, ali i da predložite zaštitu od podzemnih voda, kosmičkih, tehničkih i drugih zračenja. Naučićete da pregledate čakre, energetski sistem čoveka i predložite zaštitu. Energizujete hranu i vodu. itd. Znamo da su preko 90% uzrok raka i horničnih bolesti štetna zračenja.Na kraju završenog kursa, uradjenog testa, završnog rada dobićete i sertifikat.


 

2. RADIESTEZIJA-RADIONIKA  je novi smer u dva stepena. Radionika je nauka koja nam govori o energijama različitih oblika, formi....koje mogu biti po nas dobre ili loše. Mi radionikom modifikujemo, popravljamo frekvencije sredine i nas samih i tako se harmonizujemo, ozdravljujemo.

U PRVOM STEPENU, naučićete razne tehnike upotrebe viskom, zatim načine popravljanja frekvencija naših dekagonom, piramidom, šestouglom itd.

U DRUGOM STEPENU upotpunjujemo rad sa viskom i radioničkim uredjajima, kako da ih napravimo, kako da s njim radimo i na daljinu, kako da eliminišemo loše enegije i uljeze. Upozancemo se sa radom ekvatorijalnog diska Žana de la Foa, za dijagnozu i emisiju spektra boja. Radićemo sa spektrom vidljivih i nevidljivih boja. Hronovisak šta je. O globalnim mrežama Kirija i Hartmana . Intruzivne energije, rad sa siluetama itd.


 Primer sertifikata iz radionike...


 Pogledajte detalje o programu kurseva: (kliknite na link plavim)

https://geobiologija-radiestezija.blogspot.com/2023/05/novo-kursevi-radiestezije-radionike.html

KO MOŽE DA UPIŠE KURS?

Svako ko ima potrebu da radi na sebi i da istražuje suptilne energije...jer svi mi imamo potencijale, neko možda manje, ali vremenom i vežbom se razvijaju. 

ŠTA je SVE POTREBNO ZA KURS? Kao prvo želja vaša i volja, a zatim visak koji odabere sam vas, znači onaj koji vam se svidi kada ih kupujete, zatim L –antene (koje možete preko naše Akademije da nabavite kvalitetne jako i za 35€). O tim sredstvima pre kursa sa predavačem pre dogovorite se.

 

GDE I KAKO SE ODVLIJA OBUKA? Obuka se odvija uživo i online. Uživo u Pačir banji, na severu Srbije , ona banja sa ljubičastom bojom vode....ili ako organizujete grupu u vašem gradu, mestu ....ili iz svog toplog doma, online preko platforme google meet.

 

KOLIKO TRAJE KURS? Zavisno kojom brzinom se savladava gradivo , po programu je oko 10 i 12 časova, a nekad bude i čas jedan , dva duže.

PREPORUKE IZ PRAKSE PRVO ZAVRŠITE GEOBIOLOŠKI SMER, PA ONDA RADIONIKU kao usavršavnje...ali svako može opet da bira.

 

KO IZVODI OBUKU?

U našoj Akademiji ličnog razvoja više od 15 godina obuku izvodi  mr sci.Slobodan Maslić, koji je u radiesteziji od 1999. godine, autor i priredjivač svih naših skriptica iz radiestezije , ali i mnogo knjiga iz reikija i Feng shuija.

 

Ta sve dodatne info: akademijalicnograzvoja@gmail.com

O svim ostalim kursevima , obukama, CENAMA, terminima jer su to promenjive info.

 Ostali kursevi: 

USUI REIKI 1-4 STEPENA I MASTER GRAND OD 5.-20.

KARUNA REIKI

REIKI ZA ŽIVOTINJE

KARMIČKI REIKI

ZLATNI REIKI

PUNOMOĆ KRSTA 

ITD .

No comments:

Post a Comment